Yhteystiedot

Mari: 040 733 6494
mari.gronlund (a) saunalahti.fi

Satunnainen kuva

daidalos_10vko_5
daidalos_10vko_6
daidalos_10vko_7
daidalos_10vko_8

C-pentue

Adalgisa's C-pentue syntyi 18.11.2013

Pentueen vanhemmat

SC Zildan Sagwa "Saga"

IC Merissal Quentin "Remu"


Sukutaulu Pawpeds

Sisäsiitosprosentti 4. polvessa 0,0%, 9. polvessa 0,697%

Saga on sydän- ja munuaisultrattu huhtikuussa 2013. Tulokset olivat kaikin puolin normaalit.

Adalgisa's Cassiel

Cassiel, eli Totte on muuttanut Kirkkonummelle Tuan ja Arin luokse Nallen ja Pojun kaveriksi.

Adalgisa's Celia

Celia, eli Mila muutti Vantaalle Ninan, Jirin, Konstan ja Aslan hoiviin.

Adalgisa's Ceres

Ceres, eli Stella muutti Sissyn ystäväksi Riinan ja Mikan luokse Turkuun.
5.1.2014 Kaikki pennut ovat alustavasti varattuja. Cassielin lisäksi myös Ceres ja Celia ovat alustavasti varattuja. Näyttäisi siltä, että kaikki pennut ovat saamassa itselleen aivan ihanat kodit.

4.1.2014 Kohta 7 viikon ikäiset pennut alkavat olla jo hyvinkin omatoimisia. Rappuja kuljetaan (pompitaan) sujuvasti ylös ja alas ja "reviiri" on laajentunut jo koko talon alueelle. Pennut syövät mielellään myös kuivaruokaa ja aloittivatkin sen syömisen oma-aloitteisesti aikuisten ruokakupeilta. Pikkuiset kasvavat hyvää ja tasaista tahtia ja taidot kehittyvät kaikin puolin hienosti. Kaikki pennut ovat olleet sisäsiitejä jo pitkään.
Kuvia lisätty kuva-albumiin.
17.12.2013 Siirtyminen kiinteämpään ruokaan alkaa. Celia ymmärsi heti mistä oli kyse ja ruokaili tyytyväisenä (ja jopa siististi) lautasen ääressä. Muille piti sen sijaan antaa hiukan apua maistelussa. Varttuneempaa kissaväkeä kyseinen toimitus kiinnosti kovasti

Celia ruokailemassa

15.12.12013 Neljän viikon ikäisillä pennuilla vauhtia alkaa riittää. Pentukorin ulkopuolinen maailma kiinnostaa aina vain enemmän ja pienet pallerot vipeltävätkin jo kovaa vauhtia ympäriinsä. Muutama kuva 26 vrk:n ikäisistä pennuista lisätty kuva-albumiin. Pennuista poika on alustavasti varattu.

Pennut ovat vihdoin myös saaneet nimensä:
Tyttö 1 eli Ceres
Tyttö 2 eli Celia
Poika eli Cassiel

8.12.2013
Pennut ovat nyt 20 vrk:n ikäisiä ja kasvavat edelleen hyvää vauhtia. Pentupesän reunat alkavat olla kovalla koetuksella, kun touhukkaat pienokaiset yrittävät päästä tutkimaan ympäröivää maailmaa tarkemmin. Nyt näyttäisi siltä, että tytöt ovat väriltään sinitabbyjä ja poika sininen. Muutama kuva lisätty kuva-albumiin.

1.12.2013 Scilla on myös innostunut pennuista ja mielellään pesee ja hoitaa niitä Sagan apuna. Silmät kaikilla pennuilla aukesivat kokonaan suhteellisen aikaisin, eli 1 viikon ikäisinä. Näyttäisi siltä, että kaikki pennut ovat väriltään sinitabbyjä (SBI a 21).

Adalgisa's C-pentue syntyi aamuyöllä 18.11.2013. Pentuja syntyi kaikkiaan kolme ja syntymäpainot olivat ihan mukavat: 89, 101 ja 110 grammaa.

Alustavasti näyttäisi siltä, että kaksi pennuista on tyttöjä ja yksi poika. Väreistä on liian aikaista vielä sanoa mitään.

Pentujen kuvia löytyy kuva-albumista.

Saga ja pennut